Nieuwsbrief 2018

Beste mensen

Sinds kort ben ik te vinden op facebook! Ik zou het hartstikke leuk vinden als je mij met mijn voetjes wil liken, en door wil geven aan al je vrienden, kennissen, familie, collega’s... Ik heb nog plek voor nieuwe cliënten.

Verder wil ik graag mijn visie op ontspanning wat meer uitdragen. Ik wil dit doen door je na iedere behandeling een mini voetmassage te geven, zodat je heerlijk ontspannen weer naar huis gaat.

Onlangs heb ik TeaTree voetpakkingen aangeschaft. Een TeaTree voetpakking vermindert eelt, herstelt hielkloven en werkt gunstig op schimmelnagels.
Je kan de voetpakking krijgen in de vorm van een behandeling of je kan ze meenemen om thuis te gebruiken. De pakking bestaat uit twee voorgevormde sokjes met TreaTree, pepermunt, vitamine E, amandelen, Ginko en Shea Butter. Je trekt ze aan net als een gewone sokjes, en laat ze ca. 15-20min inwerken. Je voeten zullen hierna heerlijk zacht aanvoelen.

Nieuw is de combi behandeling pedicure/manicure, waarin ik een aantrekkelijke korting van €8,- voor je heb verwerkt. Wel zo makkelijk... je gaat naar huis met verzorgde voeten en handen!

Als je behoefte hebt aan een voet/onderbeenmassage met een detoxerend karakter, dan raad ik je aan een Chinese voetreflexmassage te nemen. Ik werk hier met een kruidenvoetbad, dat een ontgiftend proces bij jou in werking stelt. Onder je voetzolen zitten maar liefst ruim 8.000 porieën, en een groot aantal drukpunten, die in verbinding staan met je organen. Door deze te masseren in combinatie met het speciale voetbad, kunnen je organen makkelijker afvalstoffen loslaten. De massage werkt zeker zo’n 3 dagen door. Het is hierbij belangrijk veel water te drinken, zodat de afvalstoffen uitgescheiden kunnen worden.

Mocht je je vooraf eerst willen oriënteren, voordat je besluit welke behandeling je wilt, dan ben je
van harte welkom om bijvoorbeeld bij mij een GRATIS voetencheck te laten doen.
Ik bekijk je voeten van alle kanten, noteer dit op een voetencheckkaart, die je mee naar huis mag nemen.
Als je besluit mijn klant te worden, dan verwelkom ik je met een leuke verassing.

Ik zie je graag.....