Nieuwsbrief 2019

Beste mensen

Beste mensen,

Ik ben blij jullie weer te kunnen verwelkomen in mijn Praktijk voor Voeten & Wellness! Ik ben een tijdje uit de running geweest om te herstellen van de behandelingen nadat bij mij borstkanker was gediagnosticeerd. Het gaat nu weer goed met me, en ik ben er klaar voor om mijn werk als Pedicure & Wellness Coach op te pakken! De ziekte die ik doorgemaakt heb, heeft mij nog meer ervaring enn kennis gegeven, welke ik nu als een extra kwaliteit in mijn behandelingen wil inzetten. Mijn praktijk zal hierdoor een iets ander jasje krijgen.

Wat jullie op het gebied van voeten kunnen verwachten, spreekt natuurlijk voor zich. Wel wil ik graag jullie aandacht vestigen op de combinatie Pedicure & Manicure pakketten, die ook nog eens extra voordelig geprijsd zijn!
En hoe fijn is het om met verzorgde voeten én handen weer naar huis te gaan?

Het Health pakket 'from head to toe' vind ik een fantastisch pakket, waarin je van top tot teen onder handen wordt genomen!

Dit pakket bestaat uit een:
* chinese voetreflexmassage
* detox kruidenvoetbad
* detox brandnetelthee
* anti-stress mini hoofdmassage

Voor € 45,- ga je van top tot teen volledig ontspannen weer naar huis!

Nieuw voor mijn trouwe Pedicure klanten bied ik een spaarkaart aan, waarmee je € 10,- korting kan krijgen op je voetbehandelingen.

Omdat samenwerken zo krachtig is, heb ik besloten samen te werken met Easy Fresh. Als specialiste van Easy Fresh kun je onze gezamelijke behandelingen boeken via Treatwell.
Seema is een allround schoonheids specialiste met een uitgebreid scala aan behandelingen. Neem eens een kijkje op haar website: www.easyfresh.nl
Laat je eens heerlijk door ons in de watten leggen...

Als laatste bied ik een geweldige Total Wellness op maat aan!
Hierbij maak ik gebruik van mijn expertise als gediplomeerd Wellness Coach.
Total Wellness is gericht op een blijvend Well-being gevoel. Hierbij gaat het, naast het ontspannen gevoel, ook om je binnenkant.
Denk hierbij aan voeding, beweging, maar ook aan je ademhaling. Hoe fijn is dat!!!

Hoe het verder in zijn werk gaat, kun je lezen op mijn website!

Je bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen voor een vrijblijvend (gratis) gesprek.

Nou lieve mensen, ik kijk er heel erg naar uit jullie weer te ontmoeten...