Nieuwsbrief 2020

Lieve mensen

Eindelijk!!! Mijn deuren zijn na de onwerkelijke Corona crisis, weer open! Ik heb zo’n zin om jou en je voetjes weer te ontvangen. Ik hoop dat het goed met je gaat, en jij je voetjes “seizoensklaar” wilt maken. Want.. Crisis of niet, de verzorging van je voetjes gaat natuurlijk gewoon door. Ik wil graag mijn visie uitdragen, en ons Bewustzijn verplaatsen naar onze onderdanen.. het ondergeschoven kindje, veelal nog weggestopt in dichte schoenen, prachtige laarsjes. Regelmatig vergeten we ze nog in te smeren met een verzorgend product, terwijl de rest van ons lichaam wel verzorgd wordt.

Hoe is dat bij jou? Mijn Visie is... Voeten zijn je basis... Ze dragen je.. dag in, dag uit, ze brengen je overal naar toe waarheen je maar wilt, Ze dragen je bij het shoppen... sporten...dansen.. noem maar op. Ze verdienen aleen daar al om jouw aandacht! Voeten kunnen je veel vertellen.. over hoe jij in het leven staat bijvoorbeeld. Ik vind het ook altijd leuk om met mijn blik als Holistisch Coach naar Voeten te kijken. Voeten zijn de spiegel van je binnenkant... Wat ik heel interessant vind, is dat onder je voetzolen de reflectiepunten van je organen zitten.

Indirect kan ik met een chinese voetreflexmassage, de organen wat stimuleren, waardoor hun functie kan verbeteren. Hiervoor zijn natuurlijk meerdere voetreflexmassages nodig. Een ander leuk aspect is, dat je voeten veranderen in de loop der jaren. Wanneer jij een persoonlijke ontwikkeling doormaakt, kan dit heel goed aan je voeten af te lezen zijn. Waar eelt zich bijvoorbeeld manifesteert onder je hiel, komt niet alleen door de schoenen die je draagt of door de stand van je voeten, maar het zegt ook iets over het feit wat jij in jouw leven vasthoudt, niet los wilt laten... Het is dan ook belangrijk om regelmatig dit eelt, de ballast, te laten verwijderen. Ook leuk om te weten is, dat een schimmelnagel bijvoorbeeld kan duiden op iets wat je niet wilt zien en een likdoorn kan letterlijk iets zijn wat pijn doet in jouw leven, afhankelijk van de plek waar deze zit.

Mocht jij meer verdieping willen in jouw persoonlijke proces, of loop jij ergens tegenaan waar je niet uitkomt, maak dan eens vrijblijvende afspraak met mij, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.
Binnenkort kun je ook een kijkje nemen op mijn website www.vrees-vrij.nl. Je bent van harte welkom...

Lieve groetjes,
Sandra