Over Sandra

Trulli

Het ontstaan van Praktijk voor Voeten & Wellness alsmede Vrees-Vrij Coaching

Voeten... Mijn eerste stapjes richting Wellness zette ik nadat de roller coaster tot stilstand kwam. In 2017 is bij mij borstkanker gediagnosticeerd waardoor de roller coaster van operaties, en allerlei nare behandelingen begon te lopen. Ik was letterlijk doodsbang en voelde me verraden door mijn eigen lichaam.. een tumor had zich genesteld in mijn borst, en ik had niets gevoeld.

Vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam had ik niet meer. De enorme vermoeidheid legde me dagelijks lam.. Ik kon me buiten nauwelijks vijf minuten bewegen. Laat staan werken.. Noodgedwongen ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om mijn energieniveau te verhogen. Grafieken heb ik gemaakt waarin ik de verhouding van mijn dagelijkse energie tot mijn activiteiten kon teruglezen. Dit heb ik maanden gedaan, totdat ik door kreeg, dat weerstand en frustratie mijn grootste energie slurpers waren. Acceptatie van wat mij frustreerde leverde mij mentaal meer rust op, waardoor ik uiteindelijk stap voor stap ben gekomen waar ik nu ben. Ik ben gezegend met een positieve kijk op wat er gebeurt, zowel in mijn eigen leven als dat van een ander.

Ik heb ervaren dat een ernstige ziekte, hoe naar dat ook is, je ook iets kan leren over hoe je in het leven staat, en wat het is wat je belemmerd jezelf te zijn. Het zet je leven op dat moment stil, met als mogelijkheid dat je stil mag staan bij jezelf, dat je een kijkje mag nemen in je eigen binnenwereld. Mij heeft het bij mijn angsten gebracht, waarvan ik uiteindelijk vrij ben gekomen. En zo is mijn verlangen ontstaan andere mensen met kanker of een burn-out, nádat de roller coaster tot stilstand is gekomen op weg te helpen... het “Zwarte Gat” uit! Voeten behandelen is mij sinds 2004 al zo bekend, dat ik heb besloten hiermee door te gaan, en daarnaast een bedrijf in coaching voor mensen met kanker of burn-out op te zetten.. www.vrees-vrij.nl. Wat mensen bij mij kunnen krijgen is ondersteuning, één op één gesprekken, ‘huiskamergesprekken’ met een klein groepje van vier personen en concrete tools om uit het “Zwarte Gat” te komen, zodat ze de regie van hun leven weer in eigen handen kunnen nemen. Leven in plaats van Overleven is wat ik iedereen gun!
Sandra